El més llegit

dimarts, 30 d’octubre del 2007

Sony i Europa

Sony ha publicat recentment els preus d'un dels jocs més revolucionari de l'actual generació de consoles: Eye of Judgement.
El joc consisteix a mostrar unes cartes a la PlayStation Eye (antiga Eye Toy), i d'aquesta manera es traslladen a la pantalla en forma de monstres poligonals en moviment.

Independentment de la forma i/o el tipus de joc, Sony torna a riures dels europeus, una vegada més.
Primer va endarrerir la sortida de PlayStation 3 a territori europeu. Després va confirmar la disponibilitat de la màquina, sense el hardware de PS2 i emulant-la per software. El no llançament del model de 80GB. Ara, per fer vessar el got, presenta aquest joc per 78 dòlars als EUA i per 99,99€.

Val a dir que el preu del dòlar és, actualment, irrisori. Els 78$ americans, equivalen a menys de 50€, pel que Europa haurà de pagar el doble per fer-se amb el mateix producte.

La qüestió és: que passaria si el dòlar americà fos més fort que no pas l'euro europeu? Haurien mantingut aquests preus?

Europa és, amb diferència, el territori desenvolupat que més població té: més de 700 milions. Amb més població, és més probable vendre més quantitat i varietat.

Per tots és sabut que la nova de Sony no té límits de regió, per tant animo a tots els usuaris de PS3, que importin tot el que puguin a través de botigues yankis i japoneses. D'aquesta manera aconseguirem, entre tots, que deixin de tractar-nos com a tontos.

Vist a: Ecetia | VidaExtra